Tiller møtte Kolstad i andre runde i NM senior menn

Postet av Tiller IL - Håndball den 24. Aug 2022

I Husebyhallen prøvde Tiller å holde følge med et av Norges beste mannlige håndballag. Starten var lovende fra Tiller sin side, men Kolstad var bedre og de økte ledelsen gradvis gjennom hele kampen.

Tiller startet første omgang energisk. Men feil og uflaks i angrep og avslutningene, ble utnyttet effektivt av Kolstad. Kontringene fra Kolstad sin side økte differansen ytterligere. Til pause lå Tiller under med 7-20.

I starten av andre omgang hadde igjen Tiller godt med energi. Men selv med en god keeper, så var igjen Tiller uheldige i avslutningene og det første målet i andre omgang kom ikke før det hadde gått 10 minutter. Selv om differansen mot Kolstad økte, kjempet Tiller videre og hadde noen gode perioder. Kolstad hadde på sin side mange godt plasserte skudd gjennom kampen og vartet opp med en fin flyger da det var igjen 5 minutter å spille.

Selv om kampen endte med 15-41 tap for Tiller, så blir det spennende å følge herrene i årets sesong i 2. divisjon avdeling 4.

Tiller ønsker Kolstad lykke til videre i NM

Velkommen til Tiller Cup 11. - 14. mai 2023

Postet av Tiller IL - Håndball den 2. Jul 2022

VELKOMMEN TIL TILLER CUP 2023

Tiller Cup 2023 arranges i perioden 11. - 14. mai 2023. Turneringen arranges for klassene J/G 7-20 år.

Påmeldingen åpnes snart

mvh

Tiller Håndball

TillerCup 2022 A-finaler streames

Postet av Tiller IL - Håndball den 8. Apr 2022

TillerCup 2022 vil streame A-finalene på Tillercup.no sin web side. Kampene vil streames gjennom Twitch plattformen. Sendeplan for de ulike A-filnalene blir satt opp ved en senere. Mer informasjon kommer på Tillercup.no

Følgende linker er verd å merke seg:

Invitasjonshefte Tiller Cup 2022 tilgjengelig for nedlastning

Postet av Tiller IL - Håndball den 3. Feb 2022

Invitasjonshefte for Tiller Cup 2022

Invitasjonshefte er nå klar for nedlastning. Dette heftet inneholder nyttig informasjon knyttet til Tiller Cup som arrangeres 19-22. mai 2022.