Trenerkabal/ressurser rundt Damer 2.-divisjon i år

Postet av Utleira IL - Håndball den 5. Jun 2020

Trenerkabalen for 2.-divisjon er nå klar og vi kan med glede presentere disse ressurspersonene rundt laget.


Hovedtrener: Willy Refsnes

Willy har lang fartstid i håndballen, både på og av banen. Han har Trener 3-utdanning og går nå i gang med Trener 4. I Utleira har han vært trener i 14 år, og har trent jenter junior og damelaget i 1. og 2.-divisjon. De tre siste årene har han også trent Gutter 02/03.



Assisterende trener: Marie Henriksen

Marie har spilt i eliteserien for Byåsen og har vært assisterende trener for Byåsen Elite. De to siste sesongene har hun vært assisterende trener i Utleira.




Målvaktstrener: Annick Lipman

Nederlandske Annick er målvakt i Byåsen Elite, og har tidligere spilt i Gjerpen og Vipers. Hun er kåret til årets målvakt i Eliteserien 2019/2020 og ble verdensmester med Nederland i 2019. I Utleira vil hun hjelpe våre suverene målvakter bli enda bedre.



Fysisk trener: Vegard Finserås Rasdal

Vegard går inn i sin andre sesong som fysisk trener for 2.-divisjon og har tidligere også vært engasjert med yngre lag i Utleira. Han har Doktorgrad i medisin og helsevitenskap ved Senter for Toppidrettsforskning, NTNU, og flere års bakgrunn fra landslaget i kombinert og Olympiatoppen.



Fysisk trener: Birte Kydland Faanes

Birte har vært med oss i mange år og vil fortsette også neste sesong. Som fysisk trener sørger hun for at basisen til jentene opprettholdes og utvikles.




Trenerresurs: Yonas Tewodros

Yonas spiller for tiden i 1.-divisjon for Vikhammer og har vært en trenerressurs for J18/G18 i én sesong allerede.




Utleira Håndball er glade for at disse ressursene har valgt å bli med oss kommende sesong. Vi ser frem til mye håndballglede i hallen.


Med vennlig hilsen

Styret i Utleira Håndball

haandball@utleira.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.