Tiller møtte Kolstad i andre runde i NM senior menn

Postet av Tiller IL - Håndball den 24. Aug 2022

I Husebyhallen prøvde Tiller å holde følge med et av Norges beste mannlige håndballag. Starten var lovende fra Tiller sin side, men Kolstad var bedre og de økte ledelsen gradvis gjennom hele kampen.

Tiller startet første omgang energisk. Men feil og uflaks i angrep og avslutningene, ble utnyttet effektivt av Kolstad. Kontringene fra Kolstad sin side økte differansen ytterligere. Til pause lå Tiller under med 7-20.

I starten av andre omgang hadde igjen Tiller godt med energi. Men selv med en god keeper, så var igjen Tiller uheldige i avslutningene og det første målet i andre omgang kom ikke før det hadde gått 10 minutter. Selv om differansen mot Kolstad økte, kjempet Tiller videre og hadde noen gode perioder. Kolstad hadde på sin side mange godt plasserte skudd gjennom kampen og vartet opp med en fin flyger da det var igjen 5 minutter å spille.

Selv om kampen endte med 15-41 tap for Tiller, så blir det spennende å følge herrene i årets sesong i 2. divisjon avdeling 4.