Rubic LagetMitt - Guide til foreldre

Postet av Roar Kenneth Følling den 11. Mar 2021

Hvorfor skal man lære seg Rubic LagetMitt?
Tiller IL har valgt Rubic LagetMitt som administrasjonssystem for alle særgruppene. Dette betyr at systemer som Spond skal fases ut og Rubic LagetMitt skal ta over. Har man barn som deltar på flere ulike idretter i Tiller IL, vil man nå kunne administrere disse gjennom en app (Rubic LagetMitt).

Utrullingsfase og tilbakemeldinger
Rubic LagetMitt rulles for tiden ut og ikke alle lag eller idretter har kommet like langt. Vi ber derfor om forståelse for at det kan være utfordringer/mangler rundt denne utrullingen. Vi setter stor pris på om det kommer tilbakemeldinger på hvordan ting kan forbedres; ta gjerne disse i diskusjon med støtteapperatet i laget, så skal vi sentralt i Tiller Håndball og Tiller IL bistå med å legge tilrette så godt det lar seg gjøre.

Komme i gang
For å komme i gang med Rubic LagetMitt, må man få tilsendt en aktiveringslink fra lagets lagleder eller trenere. Med bruk av denne aktiveringslinken opprettes brukeren man skal benytte i Rubic LagetMitt appen. Appen lastes ned til mobiltelefonen fra app store til mobilprodusenten. Om man ikke har fått tilsendt aktiveringslink, må man ta kontakt med lagleder eller trenerne.

Hjem skjermen
AKTIVITETER
- Her er alle aktivitetene til familien. Alle treninger, kamper og eventuelle møter lagt inn i Rubic LagetMitt kommer opp her.

VARSLER
- Om man vil sende en beskjed til teamet som ikke kan besvares

SAMTALER
- Personlige (velger navngitte personer)
- Team
Velger Team, kan man velge om man vil sende til alle, utøvere, foresatte eller støtteapparatet

BETALINGER
- Betalinger adressert til deg/din familie kommer opp her. Denne funksjonen blir tatt i bruk etterhvert.

Utøver skjermen
I utøver skjermen kan man velge et spesifikt familie medlem og se denne personen sine treninger, kamper og eventuelle møter.Team skjermen
Under Team skjermen kan man se aktiviteter (kommende og passert) og kontaktliste tilknyttet et spesifikt lag. Man velger lag ved å trykke på nedtrekksmenyen (merket med tallet 1 i bildet nedenfor)

KOMMENDE
Kommende aktiviteter tilknyttet valgt lag

PASSERTE
Tidligere aktiviteter tilknyttet valgt lag

KONTAKT
Kontaktliste for utøvere og støtteapperat. Trykk på utøver for å få opp foreldrene og deres kontaktinformasjon. 

For foreldre som har ansvar for Covid-19 registrering, så opprettes det en Covid-19 link på alle kamper som opprettes i Rubic LagetMitt. Hver kamp har sin egen Covid-19 registreringsside med tilhørende QR kode som kan skannes av mobil kamera. Se øvrige retningslinjer for Covid-19 registrering (kontakt støtteapperat til laget for mer informasjon).


Innstillinger skjermen
I menyen for innstillinger kan man sjekke og utføre en del administrative oppgaver. Ikke alt er aktivert enda (slik som Dugnad). For å komme til denne skjermen, må man trykke "Hamburgermeny knappen" som vises med tallet 1 i bildet nedenfor.

MEDLEMSKORT
Til hele familien, knyttet mot betalingsstatus, så pt står det på alle «medlemskap ikke fakturert»

PÅMELDINGER
Åpne påmeldinger publisert av Tiller Idrettslag
For eksempel vil dere nå finne Allidrett der, samt klubbdommermøte og dette opplæringsmøtet

DUGNAD
Dugnad publisert av Tiller. Vi vil komme tilbake til denne funksjonen i en senere utrullingsfase

RUBIC MEDLEM
Sender deg til landingssiden for medl skap i Tiller (Min Side)

RUBIC SUPPORT
Sende e-post til support om man har behov for hjelp

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.