Rubic LagetMitt - Importere kamper fra TA

Postet av Tiller IL - Håndball den 28. Okt 2021

Guide for Rubic LagetMitt: Importere kamper fra TA

Denne guiden kan brukes til å legge til nye kamper eller oppdatere kamper man tidligere har importert fra TA


1. Logg på TurneringsAdmin https://ta.nif.no og velg "Terminliste" under "Klubb"


2. På terminliste siden, påse at riktig "Sesong" er valgt, at man søker opp laget under "Turnering" (eksemplet nedenfor viser Jenter 16) og trykker knappen "Eksporter til Excel"


3. Logg på Rubic LagetMitt https://www.lagetmitt.net, velg riktig lag og velg arkfanen "Kamper". Trykk så på knappen "TA"

4. I web siden "Import av kamper fra TurneringsAdmin" skal man trykke på knappen "Hent fil" og velge det nedlastede Excel arket. Trykk "Last opp" for å gå til neste side.


5. I neste side av "Import av kamper fra TurneringsAdmin" kan man justere hvilke kamper man skal importere. Har man ikke filtrert på lag i TurneringsAdmin, kan man velge bort turneringer her. Trykk "Importer kamper" for å starte importen. Huk på "Oppdater kamper som eksisterer" om man skal oppdatere tidligere importerte kamper fra TA.


6. Trykk så på arkfanen "Kamper" og verifiser at kampene er lagt inn/oppdaterte


NB: Om man etter steg 5 får feilmelding ved import på at kolonner ikke stemmer, så har vi sett feil tidligere på dette. Midlertidig løsning er da kun å ha "Påkrevde kolonner" i Excel arket (se siden "Import av kamper fra TurneringsAdmin" i steg 4). For å sikre kun "Påkrevde kolonner" må man slette alle andre kollonner i Excel arket enn de som er påkrevd. Prøv å gjøre import i steg 5 igjen etter redigering av Excel arket.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.