Oppstart med 2015 kullet

Postet av Tiller IL - Håndball den 6. Sep 2021

Søndag 5 september møtte over 20 spente førsteklassinger og deres foreldre opp i Rostenhallen for å delta på sin aller første håndballtrening. Det var oppstartstrening for 2015 kullet og de fikk alle en smakebit på hvordan en håndballtrening kan være.

Trenerne fra Tiller Håndball fikk god hjelp fra Andrea, Karoline, Emma og Eowyn fra Tiller J2005 (J16) laget som skal spille i Regionserien og kvalifisering til Bringserien (nasjonal kvalifiseringsrunde spilles i Rostenhallen 11-12 september). Trenerne fikk god hjelp også fra Simonette og Marie (J2011), samt Adrian og Oliver (G2009). Vi takker dem alle for den fine hjelpen de bidro med!


Det ble gjennomført mange ulike øvelser under treningen. Selv om det ikke blir mye straffekast i kampene de etterhvert skal spille, så er det allikevel veldig spennende om man klarer å overliste en J2011 jente i målet.


Guttene lå ikke på latsiden og var i full aktivitet under treningen. Instruksjoner og hjelp kom fra både trenere og G2009 spillerne.


Etter en god treningsøkt er det viktig å fylle på energilagrene. Tiller Håndball vil takke Rema 1000 for sponsing av frukt til de unge håndballspillerne. Det ble tatt godt imot.


Tilbakemeldingen fra barn, foreldre, spillere og trenere var at de hadde en veldig fin økt i hallen. Vi håper vi ser dagens helter igjen og om det er noen andre førsteklassinger på Tiller som gjerne vil prøve seg på håndball er det bare å komme på trening. Ønsker dere mer informasjon om trening, trenere eller noe annet, så er det bare å ta kontakt med Sportslig utvalg eller send en melding gjennom kontaktskjemaet


Takk igjen til alle som deltok og bidro!

Mvh Tiller Håndballl