Rubic LagetMitt - Innlegging av nye spillere i Rubic LagetMitt

Postet av Tiller IL - Håndball den 28. Okt 2021

Innlegging av nye spillere i Rubic LagetMitt


Når man skal legge til nye spillere Rubic LagetMitt så skal man KUN legge til spillere som har registrert seg gjennom egen innmelding og betalt regning. Når spiller er korrekt innmeldt, vil man kunne søke opp spilleren i Rubic LagetMitt. Legger man til en spiller man ikke klarer å søke opp, så oppretter man nye medlemmer og da kan man fort lage duplikater. Se rutinen nedenfor.


NB: Ved innlegging av hospitanter skal denne rutinen ikke brukes. Dette gjelder spillere fra andre klubber som spiller på Tiller lag. Kontakt Magnar Granhaug for korrekt innlegging av hospitanter (kontaktinfo https://tiller.idrett.no/verv.php)


Rutine ved innlegging av nye spillere i Rubic LagetMitt:

1. Spiller (eller foreldre) må registrere seg ved å følge rutinene her: https://www.tillerhandball.no/p/63438/innmelding. Be spiller (eller foreldre) sende informasjon man brukte under registrering (må være helt likt), samt betale medlemskapet.


2. Når spiller har gjennomført registrering og betalt regning, kan man legge til spilleren på følgende måte: Logg på Rubic LagetMitt https://lagetmitt.net og velg arkfanen "Utøvere / Trenere". 


3. Trykk "Registrer ny person" og velg "Utøver". I vinduet "Registrer person", søk opp korrekt "Fornavn" og "Etternavn". Kontroller at personen under feltet "Det kan virke som om personen du forsøker å registrere finnes fra før?" stemmer før man trykker "Legg til person" 

(personer som kommer opp under "Det kan virke som om personen du forsøker å registrere finnes fra før" hentes fra Rubic Medlem databasen. Det er derfor viktig at steg 1 i rutinen gjennomføres før man legger inn spiller i Rubic Medlem)


4. Kontrollere at utøver er korrekt lagt til i listen over utøvere. Er utøveren et barn, legg til foreldre og send ut registreringslink til foreldrene til å ta i bruk Rubic LagetMitt. Tips dem om guider på hjemmesiden.


TIPS VED FEILSITUASJONER:

Av og til kan Rubic LagetMitt slite med å vise personer i Rubic Medlem databasen under "Det kan virke som om personen du forsøker å registrere finnes fra før". Man kan da legge til mer informasjon slik som fødseldato, kjønn og/eller epost for å se om man får bedre treff.


Finner man ikke utøveren, må man først kontrollere med spiller/foreldre om innmelding rutinen er fulgt og regning betalt. Er dette gjennomført kan man kontakte Magnar Granhaug (kontaktinfo https://tiller.idrett.no/verv.php). Han kan sjekke om innmelding er korrekt gjennomført.
Rubic LagetMitt - Importere kamper fra TA

Postet av Tiller IL - Håndball den 28. Okt 2021

Guide for Rubic LagetMitt: Importere kamper fra TA

Denne guiden kan brukes til å legge til nye kamper eller oppdatere kamper man tidligere har importert fra TA


1. Logg på TurneringsAdmin https://ta.nif.no og velg "Terminliste" under "Klubb"


2. På terminliste siden, påse at riktig "Sesong" er valgt, at man søker opp laget under "Turnering" (eksemplet nedenfor viser Jenter 16) og trykker knappen "Eksporter til Excel"


3. Logg på Rubic LagetMitt https://www.lagetmitt.net, velg riktig lag og velg arkfanen "Kamper". Trykk så på knappen "TA"

4. I web siden "Import av kamper fra TurneringsAdmin" skal man trykke på knappen "Hent fil" og velge det nedlastede Excel arket. Trykk "Last opp" for å gå til neste side.


5. I neste side av "Import av kamper fra TurneringsAdmin" kan man justere hvilke kamper man skal importere. Har man ikke filtrert på lag i TurneringsAdmin, kan man velge bort turneringer her. Trykk "Importer kamper" for å starte importen. Huk på "Oppdater kamper som eksisterer" om man skal oppdatere tidligere importerte kamper fra TA.


6. Trykk så på arkfanen "Kamper" og verifiser at kampene er lagt inn/oppdaterte


NB: Om man etter steg 5 får feilmelding ved import på at kolonner ikke stemmer, så har vi sett feil tidligere på dette. Midlertidig løsning er da kun å ha "Påkrevde kolonner" i Excel arket (se siden "Import av kamper fra TurneringsAdmin" i steg 4). For å sikre kun "Påkrevde kolonner" må man slette alle andre kollonner i Excel arket enn de som er påkrevd. Prøv å gjøre import i steg 5 igjen etter redigering av Excel arket.
Rubic LagetMitt - Diverse guider på Rubic sin web side

Postet av Tiller IL - Håndball den 28. Okt 2021

Rubic - Brukere

For brukere av Rubic

https://rubic.zendesk.com/hc/no/categories/115000353634-Rubic-Brukere


Rubic - LagetMitt

For spillere, foresatte, støtteappereat og admin

https://rubic.zendesk.com/hc/no/categories/201791345-Rubic-LagetMitt


Rubic - Administratorer

For administratorer i Rubic

https://rubic.zendesk.com/hc/no/categories/201791365-Rubic-Administratorer

2. div kamp onsdag 29. september

Postet av Tiller IL - Håndball den 28. Sep 2021

Onsdag kl. 19:30 møtes Tiller og CSK 2 i Rostenhallen.

Vi er glade for at vi igjen kan ha publikum i salen og åpen kiosk.


Velkommen!
Samfunnet gjenåpner 25.september kl 16:00

Postet av Tiller IL - Håndball den 24. Sep 2021

Regjerningen informerte fredag 24/9 at gjenåpningen av samfunnet er satt til lørdag 25/9 kl 16:00. Dette betyr blant annet at smittevern reglene i Rostenhallen vil virke frem til lørdag 25/9 kl 16:00. Etter dette fjernes restriksjonene.


For mer informasjon, vennligst les artikkelen fra Idrettsforbundet:

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2021/norsk-idrett-jubler-for-full-gjenapning


Hilsen

Styret i Tiller Håndball
Elverum videre i cup kampen mot Tiller

Postet av Tiller IL - Håndball den 9. Sep 2021

Tiller - Elverum 21-42 (9-21)


Det er stort for Tiller når selveste Elverum kommer til Husebyhallen for å spille NM cup kamp. I oppbygningen til kampen,  ble Morten Molid og Tiller trener Espen Pettersen intervjuet av Adressa, og Anders Gjervik ble intervjuet av Nidaros.


Forhåndsfavorittene Elverum startet kampen best, men Tiller kom tilbake og hadde gleden av å lede 7-6 etter 11 minutter. Etter dette ble Elverum for sterke. De skrudde opp tempoet i kampen og Tiller hadde en tøff avslutning på første omgang. Lagene gikk til pause med en 21-9 ledelse til Elverum.I andre omgang fortsatte Elverum i samme sporet og vant tilslutt 42-21. Bestemannspremie for Tiller gikk til Marcus Grindberg (nr 8), mens Tobias Schjølberg Grøndahl (nr 15) fikk bestemannspremien for Elverum.Det var en fin ramme rundt kampen og et minne for livet for spillerne på Tiller. Vi ønsker Elverum lykke til videre i cupen!Oppstart med 2015 kullet

Postet av Tiller IL - Håndball den 6. Sep 2021

Søndag 5 september møtte over 20 spente førsteklassinger og deres foreldre opp i Rostenhallen for å delta på sin aller første håndballtrening. Det var oppstartstrening for 2015 kullet og de fikk alle en smakebit på hvordan en håndballtrening kan være.

Trenerne fra Tiller Håndball fikk god hjelp fra Andrea, Karoline, Emma og Eowyn fra Tiller J2005 (J16) laget som skal spille i Regionserien og kvalifisering til Bringserien (nasjonal kvalifiseringsrunde spilles i Rostenhallen 11-12 september). Trenerne fikk god hjelp også fra Simonette og Marie (J2011), samt Adrian og Oliver (G2009). Vi takker dem alle for den fine hjelpen de bidro med!


Det ble gjennomført mange ulike øvelser under treningen. Selv om det ikke blir mye straffekast i kampene de etterhvert skal spille, så er det allikevel veldig spennende om man klarer å overliste en J2011 jente i målet.


Guttene lå ikke på latsiden og var i full aktivitet under treningen. Instruksjoner og hjelp kom fra både trenere og G2009 spillerne.


Etter en god treningsøkt er det viktig å fylle på energilagrene. Tiller Håndball vil takke Rema 1000 for sponsing av frukt til de unge håndballspillerne. Det ble tatt godt imot.


Tilbakemeldingen fra barn, foreldre, spillere og trenere var at de hadde en veldig fin økt i hallen. Vi håper vi ser dagens helter igjen og om det er noen andre førsteklassinger på Tiller som gjerne vil prøve seg på håndball er det bare å komme på trening. Ønsker dere mer informasjon om trening, trenere eller noe annet, så er det bare å ta kontakt med Sportslig utvalg eller send en melding gjennom kontaktskjemaet


Takk igjen til alle som deltok og bidro!

Mvh Tiller Håndballl
Billettsalget har startet: Tiller - Elverum NM Senior Menn

Postet av Tiller IL - Håndball den 5. Sep 2021

Billettsalget har startet:

Tiller-Elverum NM Senior Menn

8. september kl. 18 i Husebyhallen


Kun forhåndssalg av billetter. Begrensede plasser. Kjøpslink nederst.


Vi gratulerer Elverum Håndball med 75 års dag i 2021. Laget har i sin levetid rukket følgende utmerkelser/priser:

Seriemester 2013, 2017, 2018 og 2020.

Cupmester 2009, 2018 og 2019.

Sluttspillmester 1995, 2008, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019.

Andre turneringer: 2.plass i Eurotournoi 2017.


FOR en merittliste vår motstander har. Vi gleder oss til å ta imot dem på hjemmebane i Husebyhallen.


Velkommen til kamp!


Promokode:

Tiller-Elverum


Kjøpslink:

https://tillerhandball.hoopla.no/sales/840844514/?promo=Tiller-Elverum

NM Senior Menn 3. runde mot Elverum

Postet av Tiller IL - Håndball den 1. Sep 2021

NM Senior Menn 3. runde mot Elverum


Tiller Håndball ønsker Elverum velkommen til Trondheim og Husebyhallen for oppgjør mot Tiller i 3. runde av NM Senior Menn.

Kampen spilles onsdag 8 september kl 18:00 i Husebyhallen. 


Det settes av noen billetter til bortesupportere.


Billetter til supportere i Tiller Håndball legges ut i 2 omganger (mer informasjon kommer senere):

  • Lørdag kl 12:00 legges kjøpslink (Hoopla) ut på intern Tiller Håndball Facebook side
  • Søndag kl 12:00 legges kjøpslink (Hoopla) ut på Tiller Håndball sin offisielle Facebook side


Oppdatert - kjøpslink til Hoopla:

Kjøpslink: https://tillerhandball.hoopla.no/sales/840844514/?promo=Tiller-Elverum

Kampanjekode: Tiller-Elverum


Smittevernregler blir hengt opp i Husebyhallen. Det vil være plikt å registrere seg ved ankomst. Bruk av munnbind er påbudt, så ta med dette til hallen.


mvh

Styret i Tiller Håndball
Gratulerer J16 og Herrer!

Postet av Tiller IL - Håndball den 21. Aug 2021

Gratulerer Herrer for videre avansement i NM:

Herrer vant sin NM kamp 31-26 mot Rapp som ble spilt i Rosenborghallen kl 15:15 i dag 21/8. De skal møte Elverum hjemme i neste runde. Vi kommer tilbake med mer informasjon om kampen mot Elverum.

For mer informasjon om NM Senior Menn 2021-22 se linken: https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=402909
Gratulerer J16 for avansement til Regionsserien:

J16 vant begge sine kvalifiseringskamper og er med det med i Regionsserien i sesongen 2021-22. 

Mer informasjon om alle kvalifiseringsrundene til Regionserien for J16 finner man på linken: https://www.handball.no/regioner/region-nord/system/nyheter-midt-og-nord/2021/08/kvalifisering-til-regionserien-j16/