Utleira linedans (utendørs)

Postet av Utleira IL den 15. Mai 2020

Det blir utendørs linedans fra onsdag 20. mai kl.12.00. 

Fra uke 21 blir det utendørs linedans mandager kl. 12.00-13.00 og onsdager kl .12.00-13.00.  

Dans er helsefremmende, gøy og sosialt.  Berit lærer ut linedanskoreografien på en pedagogisk og fin måte som bidrar til at alle deltakere (dansere) mestrer trinnene og opplever stor danseglede.

For utendørs Linedans er det maks 40 deltakere, da 20 på hver gruppe. Dansegruppene møtes på baksiden av Utleirahallen (mot Akka Bakka). Utleira idrettshall er per tiden stengt, og fasiliteter som toalett og garderobe er dessverre ikke tilgjengelig. 

Vi følger smittevernsregler og koronavett, og danser med minst 1 meters avstand. Vi ber alle om å benytte antibac stasjonene som er satt opp langs kunstgressbanen.

Linedans i Utleira ligger under avd. Fleridrett (alle dagtid aktiviteter) og har en deltakeravgift på kr.  500.- pr. halvår. Inneværende periode gjelder fra 1. januar- 1. juli d.å.  Beløpet blir fakturert i månedsskiftet mai/juni.

Link til påmelding Linedans: https://app.rubic.no/Public/Events/854


For å delta i Utleira Linedans må du være medlem i Utleira IL.  Om du ikke er medlem, kan du bli det ved å gå inn via denne linken: https://app.rubic.no/Account/signup?organizationID=9676#/form/profile 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.