Ros-Mari slutter i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 4. Jun 2020

Ros-Mari Emilsen har vært ansatt som prosjektleder siden 1. januar 2019. Hun er formelt ansatt hos oss frem til 31. juli, men på grunn av ferieavvikling er hennes siste arbeidsdag 26. juni. Vi ønsker å takke Ros-Mari for godt arbeid, masse engasjement, gode samtaler og en god latter. Vi ønsker henne alt godt når hun nå vender hjemover til Helgelandskysten, og kommer til å savne henne i tiden fremover. 

Takk Ros-Mari, for at du ville bruke din tid på å utvikle Utleira IL videre. Vi skulle ønske at du ville vært med på laget lenger, men i idrettens verden vet vi at overganger kan forekomme når man minst venter det. Lykke til på ditt neste stoppested.

Sluttord fra Ros-Mari
Utleira IL er et fremoverlent idrettslag med en veldig viktig rolle i nærmiljøet. Utleirahallen og idrettsanlegget ute er et naturlig møtested for veldig mange, både aktive i idrettslaget og andre. Det å skape idrettsglede og tilrettelegge aktivitet for barn, unge og voksne er et privilegium, både for oss ansatte og alle frivillige i idrettslaget. Det sosiale, fellesskapet, inkluderingsarbeidet og det å aktivt kunne delta i utviklingen i idrettslaget er givende på så mange måter, og jeg er takknemlig for muligheten jeg fikk i årsskiftet 2018/2019. Jeg velger å tro at jeg har vokst sammen med idrettslaget og at begge parter har hatt fordeler av samarbeidet. Jobben som prosjektleder er både utviklende, utfordrende og givende, og jeg har hatt stor glede av å delta på mange nye arenaer. Stoltheten av å bære Utleira logoen og representere et idrettslag som etterlever både sine verdier og sin visjon kommer jeg til å savne når jeg flytter heim. Lengselen etter familie og Helgeland ble for stor, og jeg har derfor valgt å si opp stillingen som prosjekt leder. Endringer kan være både gode og utfordrende, og jeg satser på at min avslutning gir både meg og min fremtidige etterfølger nye muligheter til utvikling og glede.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere frivillige som daglig stiller opp for barn, unge og voksne. Dere utgjør en stor forskjell og bidrar til et fantastisk miljø både i idrettslaget og i lokalmiljøet.

Takk til Pål, Vidar, Knut og Wenche for godt samarbeide og fine stunder. Takk til alle avdelinger, til ungdomsstyret og ikke minst, takk til hovedstyret som ga meg muligheten til å jobbe her.

Ros-MariKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.